Huisdieren ZorgPlan

Huisdierenzorgplan

Dierenkliniek de Eikenlaan heeft nu een voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit. Dit is een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen. Het Huisdieren Zorgplan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de preventieve kosten van de zorg voor uw huisdier over een heel jaar te verspreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan uw dierenarts.

Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies. Het Huisdieren Zorgplan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen.

Hoe werkt het?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren Zorgplan ophalen bij ons in de praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten. In het Huisdieren Zorgplan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium kunnen worden gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Wij hebben een abonnement op maat voor u en uw huisdier gemaakt.

Wat biedt het Huisdieren Zorgplan?

- Jaarlijkse vaccinatie
- Antivlo- en tekenbehandelingen voor een heel jaar
- Worm behandelingen voor een heel jaar
- Twee assistentenconsulten
- Een preventieve gezondheidscheck bij de dierenarts
- 10% korting op al onze producten en diensten

De maandelijkse kosten per plan

Kat 13.50 euro per maand
Hond < 10 kg 17.75 euro per maand
Hond 10-20 kg 19.75 euro per maand
Hond 20-40 kg 22 euro per maand
Hond > 40 kg 26 euro per maand

                                                        Prijzen geldig t/m 31 december 2018

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij onze assistenten. U kunt bellen met 050-5774805 of een mail sturen naar balie@dierenartsgroningen.nl