Route

Onze kliniek is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. 

Met het openbaar vervoer:

Met de trein: Station Noord bevindt zich op loopafstand (±700m) van onze kliniek.

Met de bus: U kunt ons gemakkelijk bereiken met de lijnen 1&2 (halte Abeelstraat, vervolgens nog ±400m lopen) en lijnen 3, 5, 11, 171 en 174 (halte Elzenlaan, recht voor onze ingang).

Met de auto:

Vanuit Vinkhuizen:  Vanaf de Siersteenlaan rijdt u richting de ringweg, deze steekt u over (Pleiadenlaan) in de richting van winkelcentrum Paddepoel. Bij de 2e stoplichten slaat u linksaf de Zonnelaan op. Bij de volgende stoplichten slaat u rechtsaf de Eikenlaan op. U vind ons na ±500m aan de linkerkant, u kunt gratis parkeren op het terrein van de Vensterschool/zwembad de Parrel tegenover onze kliniek.

Vanuit de Oosterparkwijk: U volgt de Petrus Campersingel in de richting van UMCG Noord. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor de J.C Kapteynlaan op. Op de rotonde neemt u de 2e afslag, de Sumatralaan op. Bij de volgende stoplichten steekt u recht over de Asingastraat op. Deze weg gaat over in de Eikenlaan en u vindt ons dan na ±750m aan de rechterkant, u kunt gratis parkeren op het terrein van de Vensterschool/zwembad de Parrel tegenover onze kliniek.

Vanuit de Korrewegwijk: U volgt de Korreweg in de richting van de rotonde. Komt u uit de richting Floresplein, dan neemt u de 1e afslag op de rotonde. Komt uit de richting van de Beren, dan neemt u de 3e afslag de Sumatralaan op. Bij de volgende stoplichten steekt u recht over de Asingastraat op. Deze weg gaat over in de Eikenlaan en u vindt ons dan na ±750m aan de rechterkant, u kunt gratis parkeren op het terrein van de Vensterschool/zwembad de Parrel tegenover onze kliniek.

Vanuit overige wijken: gebruik de routeplanner.