Tarieven & Betalingen

Wanneer u prijzen van verschillende dierenartsen gaat vergelijken, let u er dan op dat u geen appels met peren gaat vergelijken. Kijk altijd goed / vraag altijd wat u voor een genoemde prijs allemaal krijgt. Soms lijkt de ene dierenarts een stuk goedkoper dan een andere, maar vaak komt dit omdat de genoemde bedragen geen all-in bedragen zijn. Hierdoor kunt u bedrogen uitkomen. Daarnaast zijn tarieven ook afhankelijk van de kwaliteit van zorg die een dierenarts levert. Wij kiezen er voor om nieuwere, betere en veiligere medicaties, narcoses en operatietechnieken te gebruiken. Hier zijn vanzelfsprekend hogere kosten aan verbonden dan bij een dierenarts die met ouderwetse (en dus goedkopere) apparatuur, narcosemiddelen en medicaties werkt. U dient zichzelf dus af te vragen: wil ik de beste kwaliteit zorg voor mijn dier óf wil ik zo goedkoop mogelijk uit zijn?

CONSULTEN & CHIPPEN
Bij een consult trekken wij standaard 10 minuten tijd voor u uit. Komt u met meerdere dieren tegelijk? Dan krijgt u korting voor ieder volgend dier. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

VACCINATIES 
De  tarieven zijn inclusief consult. Komt u met meerdere dieren tegelijk en/of worden er meerdere vaccinaties tegelijk gegeven? Dan krijgt u korting voor ieder volgend dier en/of iedere extra vaccinatie. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat. Voor fokkers hanteren wij lagere tarieven. Bent u een erkend fokker? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat. Voor  vaccinaties kunt u contact opnemen voor de juiste prijsopgave.