Verzekerde dieren

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huisdier te verzekeren. Een verzekering is een goede manier om uzelf in te dekken tegen onverwachte dierenartskosten. Maar let op: bij de meeste maatschappijen dient u de factuur (of een deel daarvan) eerst zelf voor te schieten. Hieronder kunt u zien hoe de betalingen bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen geregeld zijn in onze kliniek:


 
  1. Indien u verzekerd bent bij Petplan kunnen wij op vertoon van de polispas en na online controle van uw polis de kosten direct bij Petplan declareren. U hoeft dus niet eerst de kosten op de praktijk te voldoen, tenzij na online controle blijkt dat uw polis geblokkeerd is.
  2. Indien u verzekerd bent bij Proteq dient u facturen die lager zijn dan €500,- direct per pin of contante betaling te voldoen, u kunt de kosten achteraf zelf bij Proteq declareren. Indien het factuurbedrag hoger is dan €500,- kunnen wij op vertoon van uw polispas en na online controle van uw polis de kosten rechtstreeks bij Proteq declareren, tenzij uw polis bij online controle geblokkeerd blijkt te zijn.
  3. Bent u bij een andere verzekeringsmaatschappij dan Proteq of Petplan verzekerd? Dan dient u altijd de volledige factuur direct per pin of contant te voldoen. U kunt de kosten achteraf zelf declareren bij uw verzekering.